St. Antoniusgilde verkoopt weer heerlijke soep

Op vrijdag 11 december plaatst het gilde, in samenwerking met de gemeente, weer de prachtige kerststal met er omheen grote dennen op de Brink in St. Anthonis. De kerstgroep arriveert een dag later, zaterdag 12 december. Het begin van de sfeervolle kerstperiode is gemaakt.

Om o.a. het plaatsen van de stal jaarlijks mogelijk te maken is het gilde enkele jaren geleden begonnen met de verkoop van zelfgemaakte, heerlijke erwten- en tomatensoep. Door het grote succes is het niet vreemd dat ook dit jaar de soep weer te koop wordt aangeboden.

De soep is vacuüm verpakt en de prijs bedraagt € 4,50 per liter.
Verkoop zal plaatshebben vanuit een aparte kraam naast de kerststal.

De verkoopmiddagen voor de heerlijke soepen zijn:
-zaterdag 12 december;
-zaterdag 19 december;
-maandag 21 december en
-dinsdag 22 december.

Van 13.00 uur tot 16.00 uur zullen gildebroeders in de kraam naast de kerststal aanwezig zijn om de overheerlijke soep te verkopen.

Voor diegenen die liever tomatensoep hebben: ook u bent welkom want er is ook tomatensoep met balletjes te koop.

Proef de kunsten van onze gildekok Jan van Tilborg!

Met de aankoop van de soep levert u een bijdrage aan de activiteiten die het gilde voor onze gemeenschap onderneemt, zoals het mogelijk maken van plaatsing van de kerststal, het organiseren van schietwedstrijden, het opluisteren van dorpsactiviteiten en het helpen van jeugd en ouderen.