Winnaars vlakschieten 2014

De gildebroeders en –zusters van het St. Antoniusgilde hebben zondag het winterseizoen afgesloten met een intern kampioenschap vlakschieten. De wedstrijden vonden plaats in de blokhut. Er werd geschoten in de A-klasse en in de B-klasse.

Nadat iedereen zijn serie van 10 schoten had gelost was de winnaar bekend.

In de A-klasse werd Rinie Bloemen voor de 3e keer winnaar. In de B-klasse was Wiel Peters de winnaar. Met trots namen beiden de (wissel)bekers in ontvangst.
Winnaars intern kampioenschap2014
Eerder deze week, op donderdagavond, werden ook de winnaars bekend gemaakt van het winterseizoen vlakschieten. In het winterseizoen is er elke donderdagavond een competitie in 20 series van 10 geschoten. Van deze wintercompetitie werd Rinie Bloemen winnaar in de A-klasse en Louis van der Zanden werd winnaar in de B-klasse.

Na deze afsluiting beginnen de leden met het zomerseizoen wipschieten. Deze activiteit vindt plaats op het gildeterrein aan het St. Patrickpad. Elke donderdagavond vanaf 7 uur tonen de leden hier hun schietkunsten. Belangstellenden zijn welkom een avond te oefenen. Neem gerust contact op met een van de gildebroeders of bel de deken-schrijver: 06-16040298.