Winnaars intern vlakschieten

De gildebroeders en –zusters van het St. Antoniusgilde hebben zondag het winterseizoen afgesloten met een intern kampioenschap vlakschieten. De wedstrijden vonden plaats in de blokhut. Er werd geschoten in de A-klasse cialis en in de B-klasse.

Nadat iedereen zijn serie van 10 schoten had gelost was de winnaar bekend. In de A-klasse werd Rinie Bloemen wederom winnaar. In de B-klasse werd Maria van Erp de winnaar. Met trots namen de winnaars de (wissel)beker in ontvangst.

Winnaars binnenschieten 2013 winnaar Riny Bloemen Winnaar Maria van Erp

Eerder deze week, op donderdagavond, werden ook de winnaars bekend gemaakt van het winterseizoen vlakschieten. In het winterseizoen is er elke donderdagavond een competitie in 20 series van 10 geschoten. Van deze wintercompetitie werd Theo Heijligers uit Oploo winnaar in de A-klasse en Louis van der Zanden werd winnaar in de B-klasse.

Na deze afsluiting beginnen de leden met het zomerseizoen wipschieten. Deze activiteit vindt plaats op het gildeterrein aan het St. Patrickpad. Elke donderdagavond vanaf 7 uur tonen de leden hier hun schietkunsten. Belangstellenden zijn welkom een avond te oefenen. Neem gerust contact op met een van de gildebroeders of bel de deken-schrijver: info@sintantoniusgilde.nl

Het gilde heeft voor 2013 o.a. de volgende activiteiten in de agenda opgenomen:
– 30 april Koninginnedagviering
– 4 mei Dodenherdenking
– 26 mei Kringdag Peelland, St. Agathagilde Boekel
– 2 juni Koningschieten op de Brink
Vanaf begin mei zijn de wekelijkse tochtjes op de duo-fiets met een bewoner van het Zorgcentrum.

Kijk voor al onze activiteiten in onze Agenda.