Jaarvergadering

21 februari 2008
Het gilde van het Heilig Sacrament des Altaars en Sint Antonius Abt houdt op donderdag 21 februari a.s. de algemene leden- jaarvergadering. Deze vergadering wordt gehouden in Herberg Urena aan de Noordkant 21 te St. Anthonis en begint om 20.00 uur. In deze lokatie komen de leden van het gilde in de wintermaanden elke donderdagavond bij elkaar voor het vlakschieten. Inmiddels heeft een groot aantal leden een wip- en/of kruisboog in eigendom en wordt met succes deelgenomen aan wedstrijden in de regio.

In deze vergadering zal verantwoording worden afgelegd over het financieel beheer en wordt het jaarverslag van 2007 aangeboden. Voorts zullen de geplande activiteiten voor 2008 worden besproken. Bijzondere activiteiten voor het gilde in 2008 zijn de deelname aan het 75-jarig jubileum van de Kring van Gilden Land van Cuijk op 1 juni in Boxmeer en de deelname aan het Landjuweel in Oisterwijk in september. Verder komen de plannen voor een gildehuis ter sprake.

Diegenen die belangstelling hebben om lid te worden van het St. Antoniusgilde zijn op deze vergadering van harte welkom; een mooi moment om aan te sluiten. Het gilde is op zoek naar een standaardrijder, tamboers en jeugdleden. Volwassen zijn natuurlijk ook van harte welkom.