Oploose ere-deken Gerard Boeijen overleden

Ten gevolge van een verkeersongeval is zondag 7 oktoberĀ 2007 in Mill de ere-deken van ons bevriende St. Matthiasgilde uit Oploo, de heer Gerard Boeijen, overleden. Het was Gerard Boeijen die ons bij de voorbereidende besprekingen en na de oprichting van ons gilde steeds als onmisbare adviseur heeft bijgestaan. Het was hem nooit te veel en hij deed het graag en met plezier. Gerard was betrokken bij ons gilde. Wij deden nooit tevergeefs een beroep op Gerard.

Vrijdag 12 oktober 2007 heeft in Oploo de begrafenis met gilde-eer plaatsgevonden. Tijdens deze indrukwekkend uitvaartplechtigheid heeft Jos Verbeeten, namens het St. Matthiasgilde en ook namens ons St. Antoniusgilde, het woord gevoerd. Gerard was een gildeman in hart en nieren. Niet alleen zijn gezin, familie en vrienden, maar ook het St. Matthiasgilde en wij zullen hem missen.