Deken-schrijver viert 40-jarig jubileum als gemeenteambtenaar

Afgelopen woensdag 5 september 2007 vierde onze deken-schrijver, Pierre van den Berg, zijn jubileum vanwege zijn 40-jarig dienstverband bij de gemeente Sint Anthonis. Een bijzondere gebeurtenis, waarbij natuurlijk ook ons gilde aanwezig was. De jubilaris en zijn echtgenote werden door een toespraak en een plechtige overvendeling voor het gemeentehuis hulde gebracht. Als aandenken heeft het gilde de deken-schrijver een vulpen geschonken, waarin de afbeelding van de Heilige Antonius Abt uit ons logo gegraveerd staat. Moge onze deken-schrijver nog vele jaren met dit gereedschap zijn functie voor ons gilde vervullen! Pierre en Truus, nogmaals van harte gefeliciteerd met dit bijzondere jubileum!

Voor foto’s van deze gebeurtenis: foto’s jubileum Pierre